20.06 @ The Curve

20.06.09 Fathers's day but abah hv to spend his weekend kat training centre. So mama "terpaksa" celebrate FD with Taufiq & Syiqin. Mula-mula nak gi Shah Alam .. ikut NKVE, sampai kat simpang Kota Damansara, mama terfikir nak gi Ikea .. parking kat Ikea, tapi melencong ke Ikano dulu pastu jumpa Quickcut ...

alang2 cikgu dok komplen rambut Taufiq panjang ..
.. singgah jelah
.
.. muka Taufiq masa mula start potong
see.. rambut dia kat telinga
.
.. muka budak baru keluar pusat latihan
seriously I suka
...
pastu .. as usual merengek nak makan la pulak
hmm kat mana yek
banyak sangat tempat
...
...
...
last sekali celebrate FD kat sini
.. hu hu hu without the Abah
(tak pa.. Abah dah dinner kat Carcosa mlm tadi)
.
.
.. and our 1st order
.
Ni je ke?
kekonon mama nak diet
.
.
.
.
but end up
.
.
.
.
hah.. dah selesai tak sempat ambik gambar..main order hat tinggal sayur tu..plus 4+1 other additional order..hambik ngkau.. just me & 2 kids..tak pa steamboat jer. Minggu depan diet.
.
Ni muka dah kenyang dah nih .. tinggal Apple juice dia jer
.
sorang lagi .. menyengih je kalau dapat apa yg dia nak
.

pastu jalan2 kat The Walk
.

.. looks like they enjoy their 1st time here
.
.. focus on Taufiq..
muncung & moody sbb mama dok sibuk cari present tuk Abah
.
.
.. dah nak gi parking baru perasan ..
kami parking kat Ikea tapi tak masuk pun Ikea ..
sesaklah.
.
Yg penting the kids enjoy it:
Asyiqin : Mama bestla.. lain kali boleh datang lagi kan?
Taufiq : Hmm Taufiq nak beli alat silap mata lagi
Mama : Nak beli byk2 kena bawa Abah

2 comments:

  1. waa.. beshnye jln2.. kalo ngan ayong meti lg best.. ;)

    ReplyDelete