Barbie-q awal tahun

Lagi entry tertangguh.  Entry sepatutnya masuk awal January .. sekarang awal March suda .. nasib baik tak buat hujung tahun terus.  Apapun ini antara aktiviti2 family yang ingin diabadikan dlm blog kesayangan (lah sgt).  

Cuti awal tahun, semua orang keluar kota, tapi kesesakan di highway membuatkan kami mencipta aktiviti sendiri.  Barbecue dgn family member..

ermmm yummy yummy

pak usu melayan anak2 buahnya

oppps aku punyer la

amboi mak long & pak long
Kesimpulannya : - hepi seadanya walaupun tak gi jalan mana2

6 comments:

  1. zaila pon rasa macam nak buat BBQ je weekend ni, ajak adik beradik kumpul2 kat rumah, makan2;)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya makan2 ... kak syampoo aqura tue boleh beli dgn saya pun boleh .. harga dia botol besar RM69.90 > RM70 .. x masuk caj curier ;-)

    ReplyDelete
  3. kak apa2 email jer saya idola08@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Diana, I try your email .. rejected.

    Zaila .. mmg best, sedap & mudah, just marinate, biar diaorg bakar hehehe. sempat borak2 dgn adik beradik

    ReplyDelete
  5. As salam ME:Blog tempat kita mencurah segala isi hati dan share citer2 dgn kengkawan yg lain.

    ReplyDelete