Busy .. busy .. busy

Blog dah bersarang but I'm still here. Byk yg nak di update terutama aktiviti minggu lepas, pertemuan dengan rakan yang kini menetap di UK dah 24 thn tak jumpa & jeng .. jeng .. jeng.. surprise for Ramadan .. .
Thanks to all the comments .. & follower no 20 .. Thanks a lot. I'll reply to the comments & update the blog setelah segalanya selesai .. & with "secret project for now" too.

4 comments:

  1. Me..syokkan..kalau dapat jumpa kawan lama???...
    masa tu kita baru nampak...
    semuanya dah berubah..dari kecik..dah jd besarrr...dari bujang...n sekarang ni anak dah besarr..n macam2 lagi la....

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa kak.. :)

    ReplyDelete
  3. Azmiezas .. mmg syok .. excited lebih2 lagi bila tgk anak sulung dia dah sebaya dgn usia kitaorg masa berpisah dulu. Dia kahwin masa study kat UK and terus stay kat sana till now.

    Ayong .. selamat berpuasa to you too

    ReplyDelete
  4. Shid, ´secret project´ apa pulak kali ni?? You jangan buat I suspen aje..he.he..

    Btw, selamat berpuasa, selamat berbuka puasa, selamat bershopping.. and don´t forget to put the mask on bila kat pasar ramadan (I read in news internet)..

    Take care

    ReplyDelete